Votează

Aveam mai multe de spus, dar n-am apucat şi m-au prins alegerile din urmă.

Pe scurt : votează, votează, votează.

Cu toate că oferta e atât de slabă, trebuie să mergi la vot. Alege omul. Dacă nu cunoşti candidaţii, sau dacă ţi se par la fel de slabi, alege partidul. Dacă nu poți alege nici așa, alege-l de exemplu pe Varujan Pambuccian (cu ale cărui idei nu sunt mereu de acord, dar ale cărui eforturi trebuie să continue). Varujan e prezent pe toate listele de candidați la Camera Deputaților, el candidând din partea minorității armene. El e unul din motivele pentru care informaticienii nu plătesc impozit pe venit, mi s-ar părea un bun motiv pentru ca o parte din informaticieni să găsească totuși un motiv de a-şi muta fundul până la secţia de vot.

Dacă ți-e silă / greață și toți ți se par la fel, imaginează-ți că urmează 4 ani de guvernare de stânga, tranșe diferite de impozitare (salariu mai mare – impozit mai mare), aparat de stat în slujba partidului și un rânjet satisfăcut al lui Iliescu (ţinut după umăr de Voiculescu), pregătit să ne întoarcă în timp cu o nouă temporizare.

Dacă te încântă imaginea asta, stai acasă şi dă maneaua mai tare.

Later edit : De ce merită să votăm.

Later edit 2 : După numărarea a 70% din voturi Uniunea Armenilor a adunat deja aproape 10 000 de voturi, mai mult decât suficiente pentru ca Pambuccian să rămână deputat. Ţinând cont că în România nu sunt mai mult de 2000 de armeni declaraţi, e clar (şi lăudabil) că voturile s-au adunat şi în urma apelurilor online din ultimele zile.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s