Un ministru bogat

Avem un ministru al comunicațiilor sărac lipit.

Gabriel Sandu (ministrul comunicatiilor). Declara ca nu detine nici un teren sau vreun imobil. Gabriel Sandu are doar un credit in valoare de 80.000 de euro si in 2008 a castigat ca deputat peste 53.000 de lei. (via hotnews).

La bursa vorbelor însă, avem un ministru bogat. Omul n-a venit în guvern doar ca să-și acopere datoriile. Nu, dânsul are un program. Dintr-un interviu (cam malițios) tot de pe hotnews rețin doar fragmentul următor.

Din punctul meu de vedere comensurarea activitatii acestui minister se va face in functie de cate minute iti vor lua tie pentru a obtine orice informatie de care ai nevoie, respectiv cazierul fiscal, judiciar, orice licitatie la care vrei sa participi, tot ce inseamna partea de taxe si impozite. Pe mine la sfarsitul mandatului ma intereseaza cate minute ti-au luat tie ca sa-ti faci legatura cu administratia publica locala, in cate minute te-ai informat si in cate minute ti-ai platit de acasa orice taxa, orice impozit etc.

Asta mi se pare cam la fel de necesar și realizabil ca programul național de autostrăzi : nu mă mai interesează cât costă, just do it already. Restul interviului e cancan (și mult tupeu).

  Publicitate

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s