Batman, Batman !

În cadrul unei acţiuni de o uimitoare reactivitate, reunind multiple eforturi şi folosind cele mai performante tehnologii, Poliţia a dat publicităţii portretul robot al atacatorului care aseară, în „centrul Braşovului”, a împuşcat doi agenţi de pază tolăniţi într-un Polo, a furat o geantă cu bani, s-a izbit de un taxi, s-a ridicat de pe jos, s-a întors şi l-a împuşcat şi pe un onorabil domn trecător cuprins de simţ civic, a scăpat geanta cu bani şi a fugit supranatural „spre Tâmpa”.

Cronologia exactă a evenimentelor rămâne încă de stabilit, dar fiara a fost încolţită, iar cu acest portret în mână capturarea sa e o chestiune de minute (va fi la un fix totuşi, ca să prindă ştirile în direct). Aşadar priviţi cu atenţie bestia :

Portret robot

Portret robot al atacatorului măsliniu

Pentru a veni în întâmpinarea acţiunilor judiciare ulterioare şi a câştiga timp pe viitor, cercul elevilor de ten măsliniu şi accent tabagic ne-a trimis la redacţie un şablon de portret robot pe care Poliţia să-l poată furniza publicului cu şi mai mare reactivitate şi să reducă astfel şi mai mult cercul suspecţilor.

Metaportretul robot al atacatorului măsliniu

Metaportretul robot al atacatorului măsliniu

Dacă aveţi informaţii, contactaţi Poliţia (sau şi mai bine, direct pe Joker – el va şti ce trebuie făcut).

Publicitate

3 păreri la “Batman, Batman !

  1. Pentru restrangerea cercului de suspecti, Politia Brasov roaga persoanele care nu au ten masliniu si nu poarta „caciula mare” sa se stearga singuri de pe lista suspectilor si sa isi lase la secretariat adresa de email pentru a primi multumiri si pentru a fi abonat la liste de spam ce vor fi vandute saloanelor de bronzare si creatorilor de haine din blanuri.

  2. Un moment, mi se suflă în cască de o nouă pistă lansată cu spirit civic de Vlad Petreanu.

    Senzaţional, o dovadă suplimentară a excelentei strategii a Poliţiei Române : să dai presei un portret robot atât de urât încât criminalul să nu mai suporte umilinţa şi să se predea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s