Sărbători legale în 2011 – calendar Google

5 zile libere nelucrătoare anul acesta, în calendarul sărbătorilor legale în România. În format html şi ical, numai bun de pus pe perete.

24 ianuarie nu e deocamdată zi liberă, deşi a fost votată de Senat la sfârşitul anului trecut. Camera Deputaţilor este cameră decizională pe acest subiect, în buna tradiţie a principiului Votăm orice tâmpenie, până se prinde cealaltă cameră, sau presa, sau ne cade vreun electrician în cap.

Publicitate

2 păreri la “Sărbători legale în 2011 – calendar Google

  1. E foarte buna ideea, insa ar fi fost grozava daca ar fi cuprins si sarbatorile pe cele mai comune religii de la noi. Eu niciodata ce sarbatoare e cand, lol. (sunt crestin-ortodox, apropo ). Eu l-am importat pe google calendar si am facut sync cu telefonul ca sa le am cu mine, de asta zic si de sarbatori, ar fi foarte util :D
    O zi frumoasa!

    PS: Sunt 2 butonase jos care zic acelasi lucru (alea care le bifezi ca sa fii anuntat despre viitoarele comentarii), sugerez sa renunti la unul. :)

  2. Salut Mihai, merci de feedback :).

    Da-mi niste exemple de sarbatori pe care ai vrea sa le vezi intr-un calendar Google. Gen Hanuka si St Patrick :) sau sf. Vasile si Floriile. Sarbatori religioase care nu sunt si zile nelucratoare ? Ajuta-ma cu perimetrul :)

    Ma uit pentru butonase, trebuie sa mai desprafuiesc prin setari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s