Hai că se poate

Două informații care surprind nu prin noutate, inventivitate sau avans tehnologic, ci prin întârzierea cu care se întâmplă niște lucruri absolut normale. Cam ca și bancomatele de la CEC, care au început sa apară de vreun an de zile de se uitau cruciș pensionarii și se întrebau dacă au nimerit la coada care trebuie.

  • Monitorul Oficial va fi disponibil online gratuit (din Capital). „Avantajele in procesul de informare a cetatenilor sunt evidente si sunt evidentiate de cresterea puternica a accesului la Internet, tot mai prezent inclusiv in zonele rurale ale Romaniei”, se arata in nota de fundamentare a actului normativ. Au avut totuși nevoie de o notă de fundamentare pentru a permite accesul oricărui cetățean, în mod gratuit, la referențialul legilor pe care el trebuie să le respecte.
  • LinkedIn a introdus discuțiile în cadrul grupurilor. Sunt astfel șanse ca rețeaua să depășească stadiul de suport de cărți de vizită și comunicarea între utilizatori să se mai anime, mai ales în contextul creşterii puternice a accesului la Internet în zonele rurale ale României :)

Oare ce va urma ? Internet Banking de la CEC ? Acoperirea păşunilor cu hotspot-uri ? Transhumanţa în direct pe WordPress ?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s